100 m² - 150 m²

Valley - Appartementen

Valley telt in totaal 50 appartementen met een oppervlakte tussen de 100 en 150 vierkante meter. Ze liggen verspreid door het gebouw, tussen de achtste en de twintigste verdieping, met uitzicht op alle windrichtingen. Van de 50 bevinden zich 19 appartementen in de North Tower, 8 in de West Tower en 23 in de South Tower.

Ieder appartement is uniek van opzet en indeling. Zo vindt u bijvoorbeeld altijd wel een fijn hoekje voor een werkplek of extra zitje. Alle appartementen hebben hun eigen buitenruimte in de vorm van een loggia en/of een of meerdere terrassen. De loggia’s zijn circa 6 vierkante meter, de terrassen variëren in grootte, van circa 5 tot 50 vierkante meter.

 

Een comfortabel thuisgevoel. Dat is wat u ervaart als u een van deze appartementen betreedt. Het klimaat kan naar eigen wens worden ingesteld via de vloerverwarming en -koeling. Vanuit de entreehal vangt u door het glas van de kamerhoge taatsdeur meteen een glimp op van de lichte en ruimtelijke living. De taatsdeur van staal is een echte blikvanger. Ook alle andere deuren zijn kamerhoog en, net als de kozijnen, voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk.

Onderdeel van de living is de luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een Quooker PRO3. In de meeste appartmenten staat de keuken opgesteld in een strakke lijn. In dat geval hebben ze een inductiekookplaat met vier zones en een afzuigunit. Andere appartementen hebben ook nog een werk- of kookeiland in hun keuken. Dat betekent extra ruimte, bijvoorbeeld voor een Gaggenau wijnkoelkast. De kookeilanden zijn voorzien van een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging.

 

Wie een appartement tussen 100 en 150 vierkante meter huurt, heeft meer keuze. Zo beschikken de appartementen over één, twee of drie slaapkamers, inclusief meerdere luxe uitgevoerde badkamers. De meeste slaapkamers zijn reeds voorbereid voor inbouw- en/of inloopkasten. Daarnaast is er nog een separaat toilet. Het sanitair is van Duravit (ontworpen door Philippe Starck) en de wastafel met onderkast is van Sanibel. De ruime inloopdouches zijn voorzien van een thermostatische mengkraan van Hotbath en hebben een douchedeur of douchewand van glas. Soms heeft een badkamer ook een ligbad van het merk Clou. Twee handdoekverwarmers van Instamat beloven zachte, warme handdoeken.

Het appartement leent zich voor een mooi lichtplan. Naast de gebruikelijke aansluitingen in het plafond zijn op diverse posities LED-lichtpunten met dimmers aangebracht.

 

Naast een bergruimte in het appartement beschikken alle appartementen over een extra berging onder in het gebouw. Daar kunt u, in de ondergelegen parkeergarage, als huurder ook een parkeerplaats huren. Voor de huurders van een appartement tot 130 m2 is dat een zwerfplek. Als huurder van een appartement tussen 131 en 150 m2 heeft u de mogelijkheid een vaste parkeerplaats te huren in het afgesloten gedeelte van de ondergelegen parkeergarage (Inner Car Park).