Appartementen

The extra mile

Buiten én binnen. Het grote geheel en ieder klein detail. Valley staat voor perfectie – in alles. In meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Valley gaat altijd voor the extra mile. En deze ambitie voelt u als u binnenkomt.

55 m² / 80 m2 beschikbaar²

VERHUURD

80 m² / 100 m²

VERHUURD

100 m² / 150 m²

VERHUURD

150 m² / 200 m²

VERHUURD

200 m² / 400 m²

VERHUURD

Wonen in Valley

Vanaf de achtste verdieping is Valley voor bewoners. Daar waar de organische vormgeving het gebouw zijn uitzonderlijke identiteit geeft. Ieder appartement is net een beetje anders en lijkt daardoor voor u op maat gemaakt. Als bewoner kunt u vallen voor een verrassend grote raampartij, een erker die boven de vallei uitsteekt of een knus leeshoekje. En u valt zeker voor het fantastische uitzicht – waar u ook kijkt. Deze plek voelt als thuiskomen.

Perfectie

Valley staat voor luxe en perfectie. Dit ligt al besloten in het ontwerp, want de appartementen hebben allemaal hoge plafonds (2.90m) en een eigen loggia of balkon. De kwaliteit is ook voelbaar door de klimaatregulering via de vloer (verwarming en koeling). Van deurklink tot lichtknop is de afwerking smaakvol. Keuken en de badkamer(s) zijn niet alleen mooi, maar uiteraard ook van de hoogste kwaliteit.

Service

Valley is qua inrichting en kwaliteit een high-end building. Dat betekent dat onze bewoners altijd op nummer één staan. Niet alleen achter de voordeur, maar ook daarbuiten. De receptie in het atrium is de ‘poort’ naar het gebouw. Hier ontvangen wij uw bezoek in stijl, waken we over uw veiligheid en beheren we de bewoners-app. Onze mensen van deze service-desk staan 24/7 tot uw beschikking met een breed scala aan alle denkbare additionele persoonlijke services.

EEN KOELE DUIK IN HET ZWEMBAD OF EEN GLAS WIJN OP HET TERRAS. VALLEY CHOICES.

Faciliteiten

Parkeer uw auto onder in het gebouw en neem de lift naar uw appartement. Wat nu? Eerst even trainen in de gym en dan een koele duik in het zwembad? Of liever genieten van het uitzicht op de stad? Dan wel met een glas wijn op het gezellige terrasje om de hoek van uw appartement. Met alle denkbare faciliteiten bij de hand, is het heerlijk thuiskomen in Valley.

200 huurappartementen

Valley telt 200 huurappartementen die in oppervlakte variëren, van ongeveer 55 m² tot ruim 400 m². Ze bevinden zich in de drie torens van het gebouw, vanaf de achtste verdieping en hoger. Dat betekent altijd een mooi uitzicht.

BINNEN OF BUITEN. HET GROTE PLAATJE OF HET KLEINE DETAIL. VALLEY STAAT VOOR PERFECTIE

Panorama

De woontorens van Valley reiken tot 100 meter hoogte. Vanuit de hogere verdiepingen heeft u een spectaculair uitzicht op stad en land. Het panorama toont de grootstedelijke Zuidas, het historische hart van Amsterdam en het polderlandschap van de Amstel. Bij helder weer kunt u zelfs Utrecht zien liggen. Ook vanuit de lager gelegen appartementen tussen de torens is het uitzicht rondom indrukwekkend. Daar speelt het zonlicht op de rotsachtige vormgeving van het gebouw en de tuinen van de vallei.

Onze bewoners staan 24/7 op nummer 1

Binnen kijken

Strak en modern of tijdloos klassiek. Wat uw smaak ook is, deze past altijd bij de basis van het ontwerp. Omdat de vorm van ieder appartement verschilt, kunt u kiezen voor de sfeer die u zoekt. Een nis voor uw Chinese vaas, een hoekje om te lezen, een extra venster voor de lichtval. Ook de complete en kwalitatief hoogstaande keuken en de badkamer(s) hebben een stijlvolle neutraliteit en voegen zich gemakkelijk naar uw smaak.