55 m² - 80 m²

Valley - Appartementen

Op grote hoogte – tussen de achtste en de zestiende verdieping – liggen 84 Valley-appartementen met een oppervlakte tussen 55 tot 80 vierkante meter. De appartementen liggen verspreid over de drie torens en kijken uit naar alle windrichtingen. De North Tower telt 28 appartementen, de West Tower biedt ruimte aan 17 appartementen en de South Tower heeft het grootste aantal, namelijk 39.

Ieder met een uniek eigen vorm en indeling. Zo vindt u bijvoorbeeld altijd wel een hoekje voor een prettige werkplek. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen loggia of terras. Ook deze buitenruimten zijn steeds net even anders, waardoor de maten verschillen. De loggia’s hebben een oppervlakte van 5 tot 6 vierkante meter, de terrassen zijn circa 5 tot wel 30 vierkante meter.

 

Een comfortabel thuisgevoel. Dat is wat u ervaart als u een van deze appartementen betreedt. Het klimaat kan naar eigen wens worden ingesteld via de vloerverwarming en -koeling. Vanuit de entreehal vangt u door het glas van de kamerhoge taatsdeur meteen een glimp op van de lichte en ruimtelijke living. De taatsdeur van staal is een echte blikvanger. Ook alle andere deuren zijn kamerhoog en, net als de kozijnen, voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk.

Onderdeel van de living is de luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een Quooker PRO3. In de meeste appartementen staat de keuken opgesteld in één strakke lijn. Deze lijnkeukens zijn voorzien van een inductiekookplaat en een afzuigunit. Een aantal appartementen hebben ook nog een werk- of kookeiland in hun keuken. Dat betekent extra ruimte voor bijvoorbeeld de Gaggenau wijnkoelkast. In het geval van een kookeiland heeft deze een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging.

 

Alle appartementen tot 80 vierkante meter hebben één slaapkamer. De luxe uitgevoerde badkamer sluit daar mooi op aan. Verder beschikt elk appartement over een separaat toilet. Het sanitair is van Duravit (ontworpen door Philippe Starck) en de wastafel met onderkast is van Sanibel. De ruime inloopdouche is voorzien van een thermostatische mengkraan van Hotbath en heeft een douchedeur of douchewand van glas. De twee handdoekverwarmers van Instamat beloven zachte, warme handdoeken.

Het appartement leent zich voor een mooi lichtplan. Naast de gebruikelijke aansluitingen in het plafond zijn op diverse posities LED-lichtpunten met dimmers aangebracht.

 

Naast een bergruimte in het appartement beschikken de meeste appartementen over een extra berging onder in het gebouw. Ook beneden, in de ondergelegen parkeergarage, kunt u als huurder een parkeerplaats (zwerfplek) huren.