Locatie

Perfect. Prestigieus. Amsterdams.

Amsterdam Zuidas is het tweede centrum van de stad. Prestigieus, internationaal, goed bereikbaar en heerlijk Amsterdams. Hier verrijst Valley. Een monument van een gebouw dat het prestige van Zuidas naar een nog hoger niveau tilt. Valley staat voor perfectie. In luxe, uitstraling, comfort, voorzieningen en service.

Welkom in Valley

Valley beneemt je de adem. Het gebouw, ontworpen door architect Winy Maas van MVRDV, heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen. Alle appartementen in de drie verschillende woontorens hebben een eigen en unieke vorm. Dit is een plek om thuis te komen en van het uitzicht te genieten, ieder moment van de dag.

Welkom in de buurt

Valley is gemaakt voor het leven zelf. Behalve wonen en werken kunt u er uitgaan, sporten en genieten. Zo vindt u er special shops, een museum, een gym en zwembad, restaurants en bars. Naast al deze faciliteiten binnenshuis heeft de buurt zelf ook veel te bieden. Het Beatrixpark, winkelcentrum Gelderlandplein en de gezellige Beethovenstraat zijn om de hoek. Het Museumplein, Stadshart Amstelveen en het Amsterdamse bos liggen op een steenworp afstand. Dat maakt de Zuidas een perfecte buurt om te wonen.

Valley is een plek om thuis te komen en van het uitzicht te genieten, ieder moment van de dag.

Een groen hart

Kijkt u vanuit de torens naar beneden, in de richting van het hart van het gebouw, dan heeft u uitzicht op een groene vallei. Met imposante trap- en waterpartijen kronkelt deze als een natuurlijke oase tussen de drie woontorens door. Dit uitbundige landschap van bomen, struiken en grassen is aangelegd door de beroemde tuinarchitect Piet Oudolf.

Valley ligt op de Amsterdam Zuidas en de gezellige Beethovenstraat, én dicht bij de rest van de wereld.

De wereld dichtbij

Valley ligt zowel op de Amsterdam Zuidas als op de gezellige Beethovenstraat. Maar ook dicht bij de rest van de wereld. Met tram of metro bent u zo in het historische centrum van Amsterdam. Een paar honderd meter verderop is de oprit naar snelweg A10 en het NS Station Zuid ligt a minute walk away. Naast alle andere (inter)nationale verbindingen vertrekken daar dagelijks zo’n 200 treinen richting Luchthaven Schiphol, zeven minuten verderop.