150 m² - 200 m²

Valley - Appartementen

Een slag groter zijn de 13 appartementen met een vloeroppervlakte tussen de 150 tot 200 vierkante meter. Ze liggen hoog in het gebouw, tussen de 11e en de 25e verdieping, en dat garandeert een spectaculair uitzicht. Een groot deel van deze appartementen – 9 stuks – ligt in de North Tower. De 4 overige appartementen liggen in de West Tower (2) en de South Tower (2).

Ieder appartement is uniek van opzet en indeling. Zo vindt u bijvoorbeeld altijd wel een prettige hoek voor een extra werkplek of zitje. Alle appartementen hebben hun eigen buitenruimte in de vorm van een of meerdere terrassen. De terrassen variëren in grootte, van circa 7 tot 45 vierkante meter.

 

U ervaart luxe en comfort als u een van deze appartementen betreedt. Het klimaat kan naar eigen wens worden ingesteld via de vloerverwarming en -koeling. Vanuit de entreehal vangt u door het glas van de kamerhoge taatsdeur meteen een glimp op van de lichte en ruimtelijke living. De taatsdeur van staal is een echte blikvanger. Ook alle andere deuren zijn kamerhoog en, net als de kozijnen, voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk.

Onderdeel van de living is de luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een Quooker PRO3. Dit is een lijnkeuken met een werk- of kookeiland, inclusief Gaggenau wijnkoelkast. Het kookeiland heeft een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging. De overige opstellingen hebben een inductiekookplaat met vier zones en een afzuigunit.

 

De appartementen beschikken allemaal over twee of drie slaapkamers en meerdere luxe uitgevoerde badkamers. De meeste slaapkamers zijn reeds voorbereid voor inbouw- en/of inloopkasten. Daarnaast is er nog een separaat toilet. Het sanitair is van Duravit (ontworpen door Philippe Starck) en de wastafel met onderkast is van Sanibel. De ruime inloopdouches zijn voorzien van een thermostatische mengkraan van Hotbath en hebben een douchedeur of douchewand van glas. Soms heeft een badkamer ook een ligbad van het merk Clou. Twee handdoekverwarmers van Instamat beloven zachte, warme handdoeken.

Het appartement leent zich voor een mooi lichtplan. Naast de gebruikelijke aansluitingen in het plafond zijn op diverse posities LED-lichtpunten met dimmers aangebracht.

 

Naast een bergruimte in het appartement beschikken alle appartementen over een separate berging onder in het gebouw. Ook de parkeergarage ligt beneden. Als huurder kunt u hier een vaste parkeerplaats huren in een afgesloten gedeelte (Inner Car Park).