200 m² - 400 m²

Valley - Appartementen

De 10 meest indrukwekkende appartementen van Valley zijn 200 tot ruim 400 vierkante meter groot. Ze liggen hoog in het gebouw tussen de 15e en de 23e verdieping en hebben allemaal hun eigen maat, vorm en spectaculaire uitzicht. Vijf van deze appartementen liggen in de South Tower. De twee grootste daarvan hebben een tweede verdieping en meten respectievelijk 280 en 295 vierkante meter. De drie appartementen in de North Tower nemen ieder een hele torenverdieping in beslag. De West Tower telt twee appartementen, waaronder het grootste van Valley. Dit appartement meet 403 vierkante meter en ligt op zowel de 16e als 17e verdieping.

Ieder appartement is uniek van opzet en dat geldt ook voor de eigen buitenruimte in de vorm van een of meerdere terrassen. Deze variëren in grootte, van circa 25 tot wel 95 vierkante meter.

 

Deze grote appartementen ademen luxe en comfort uit. Het klimaat kan naar eigen wens worden ingesteld via de vloerverwarming en -koeling. Vanuit de entreehal vangt u door het glas van de kamerhoge taatsdeur meteen een glimp op van de lichte en ruimtelijke living. De taatsdeur van staal is een echte blikvanger. Ook alle andere deuren zijn kamerhoog en, net als de kozijnen, voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk.

De luxe SieMatic keuken is voorzien van Siemens apparatuur en een Quooker PRO3. Dit is een lijnkeuken met een werk- of kookeiland, inclusief Gaggenau wijnkoelkast. Het kookeiland heeft een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging. De overige opstellingen hebben een inductiekookplaat met vier zones en een afzuigunit.

 

Deze prachtige appartementen beschikken over drie tot vijf slaapkamers en evenzoveel luxe uitgevoerde badkamers. De meeste slaapkamers zijn reeds voorbereid voor inbouw- en/of inloopkasten. Daarnaast is er nog een separaat toilet. Het sanitair is van Duravit (ontworpen door Philippe Starck) en de wastafel met onderkast is van Sanibel. De ruime inloopdouches zijn voorzien van een thermostatische mengkraan van Hotbath en hebben een douchedeur of douchewand van glas. Een aantal badkamers heeft een ligbad, van het merk Clou. Twee handdoekverwarmers van Instamat beloven zachte, warme handdoeken.

Het appartement leent zich voor een mooi lichtplan. Naast de gebruikelijke aansluitingen in het plafond zijn op diverse posities LED-lichtpunten met dimmers aangebracht.

 

Naast een bergruimte in het appartement beschikken alle appartementen over een separate berging onder in het gebouw. Ook de parkeergarage ligt beneden. Als huurder kunt u één of twee vaste parkeerplaatsen huren in een afgesloten gedeelte (Inner Car Park).