80 m² - 100 m²

Valley - Appartementen

Valley telt 43 appartementen met een oppervlakte tussen de 80 en 100 vierkante meter. Ze liggen verspreid door het gebouw, tussen de achtste en de twintigste verdieping, met volop uitzicht naar keuze. Binnen deze maat bevinden zich 29 appartementen in de North Tower, 8 in de West Tower en 6 in de South Tower.

Ieder appartement heeft een eigen vorm en indeling. Dat maakt de ruimte uniek. Zo vindt u bijvoorbeeld altijd wel een perfecte hoek voor een fijne werkplek. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen loggia of terras. Een enkel appartement heeft zelfs twee of drie terrassen. Ook deze buitenruimte varieert per appartement. De loggia’s hebben een oppervlakte van circa 6 vierkante meter. De terrassen verschillen sterker in maat; van circa 5 tot wel 30 vierkante meter.

 

Een comfortabel thuisgevoel. Dat is wat u ervaart als u een van deze appartementen betreedt. Het klimaat kan naar eigen wens worden ingesteld via de vloerverwarming en -koeling. Vanuit de entreehal vangt u door het glas van de kamerhoge taatsdeur meteen een glimp op van de lichte en ruimtelijke living. De taatsdeur van staal is een echte blikvanger. Ook alle andere deuren zijn kamerhoog en, net als de kozijnen, voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk.

Onderdeel van de living is de luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een Quooker PRO3. In de meeste appartementen staat de keuken opgesteld in een strakke lijn. Deze zogenaamde lijnkeuken is onder andere voorzien van een inductiekookplaat en een afzuigunit. Een groot aantal appartementen heeft daarnaast nog een werk- of kookeiland. Dat betekent extra ruimte, bijvoorbeeld voor de Gaggenau wijnkoelkast. In het geval van een kookeiland heeft deze een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging.

 

Alle appartementen binnen deze maat hebben één of twee slaapkamers. De meeste slaapkamers zijn reeds voorbereid voor inbouw- en/of inloopkasten. De appartementen met twee slaapkamers hebben ook twee luxe uitgevoerde badkamers. Verder beschikt elk appartement over een separaat toilet. Het sanitair is van Duravit (ontworpen door Philippe Starck) en de wastafel met onderkast is van Sanibel. De ruime inloopdouche is voorzien van een thermostatische mengkraan van Hotbath en heeft een douchedeur of douchewand van glas. Soms heeft een badkamer ook een ligbad van het merk Clou. Twee handdoekverwarmers van Instamat beloven zachte, warme handdoeken.

Het appartement leent zich voor een mooi lichtplan. Naast de gebruikelijke aansluitingen in het plafond zijn op diverse posities LED-lichtpunten met dimmers aangebracht.

 

Naast een bergruimte in het appartement beschikken alle appartementen over een extra berging onder in het gebouw. Ook beneden, in de ondergelegen parkeergarage, kunt u als huurder een parkeerplaats (zwerfplek) huren.

55 m² / 80 m²

VERHUURD

100 m² / 150 m²

VERHUURD

150 m² / 200 m²

VERHUURD

200 m² / 400 m²

VERHUURD