Design your Valley life

Beyond and above

De grandeur van Valley stopt niet bij uw voordeur. Valley koos daarom interior designer Co van der Horst als partner. Exclusief voor bewoners kunnen zij u adviseren over de inrichting van uw appartement.

Valley's preferred interior designer

De elegante afwerking van de Valley-appartementen vraagt om een smaakvolle inrichting. Ter inspiratie heeft hofleverancier Co van der Horst alvast drie luxe residenties ingericht, variërend in stijl, sfeer en formaat (55 m², 94 m² en 119 m²). Dit geeft u vast ideeën voor uw eigen appartement.

Interieuradvies

Ieder appartement is net even anders en dus uniek. En dat geldt ook voor u als bewoner. Uw eigen plek inrichten, kan best een uitdaging zijn. Passen de kleuren, stoffen en het meubilair bij elkaar? Waar komt uw kunst het mooiste tot zijn recht? Om u daarbij te helpen geeft Valley u als nieuwe bewoner een cheque cadeau. Daar staat twee uur advies van een dedicated interior designer tegenover. Dat gesprek vindt plaats in De Boutique Concept Store van Co van der Horst. Daar vindt u meer dan 250 high-end interieurmerken in een showroom van wel 10.000 m². Een heerlijke plek om ideeën op te doen.

U bent bij Co van der Horst altijd welkom voor interieuradvies en aankoop.

Interieur leaseplan

Indien u dat wenst kan Co van der Horst uw appartement geheel inrichten en stylen. Daarbij kunt u – uitsluitend op basis van een langdurige huurovereenkomst en tegen nader overeen te komen voorwaarden – kiezen voor het Interieur Leaseplan. Dat betekent dat u uw appartement volledig kunt inrichten zonder de hoge kosten van aanschaf. U sluit de leaseovereenkomst af met de verhuurder, die de maandelijkse lasten aan u doorberekent. Op basis van uw wensen kunt u kiezen uit de volgende leaseplannen:

Decorated (gestoffeerd)

Hierbij wordt de complete stoffering van de woning voor u geregeld. Waaronder de vloer, verf, behang en raambekleding.

 

Furnished (gemeubileerd)

Met dit plan regelt u de complete inrichting van uw appartement. Dit plan bevat onder andere de meubels, karpetten, het lichtplan en de verlichting, inclusief professionele installatie.

 

Turn-key (gestoffeerd + gemeubileerd + styling)

De stoffering, inrichting en aankleding, alles wordt in dit plan voor u geregeld. Van de styling met planten, bed- en badtextiel tot het keukenwaar. U draait de sleutel om van de nieuwe woning en hoeft alleen nog maar uw koffertje met persoonlijke spullen uit te pakken.

 

Supplement: Co Concierge Service

Deze upgrade ontzorgt u als bewoner in service, onderhoud en reparaties. Bestaande uit vlekkenbescherming, éénmalig kosteloze verhuisservice van het leasepakket binnen Valley, twee onderhoudsbezoeken per jaar en 24/7 Personal Shopping Service van Co van der Horst.

Ook zonder Leaseplan bent u bij Co van der Horst altijd welkom voor advies en aankoop.